Tungbärgning i Borlänge

Tillsammans med våra kollegor som vi samarbetar med på SOS International har vi huvudsakligen Dalarna som upptagningsområde för tungbärgning. Vi åker ut till dig i Borlänge, Falun, Mora, Sälen, Idre och Rättvik.

Bärgning av alla typer av tunga fordon

Hos oss får du alltid professionell hjälp oavsett vilket fordon du har, allt från permobiler till de största fordonen. Några av de tunga fordom vi bärgar är: lastbilar, skogsmaskiner, grävmaskiner och entreprenadmaskiner.

När du behöver frakta ett fordon eller tunga maskiner från en plats till en annan assisterar vi dig med hjälp av våra tunglastare. Behövs det lättare service, såsom att byta däck eller starthjälp, hjälper vi till med detta. Vår huvuduppgift är inte att vara mekaniker, så det är vanligast är att vi bärgar din lastbil/traktor till närmaste verkstad.

Jour dygnet runt, året runt

Bärgningstjänst Dalarna har jouröppet dygnet runt, året runt och är kontaktbara på telefon när som helst. Har du några funderingar om våra tjänster eller om du har problem med ditt fordon kan du alltid ringa eller maila.

 

 

 

Borlänge
0243-22 88 88
Mora
0250-123 00