Jouröppen tungbärgning

Tillsammans med våra kollegor som vi samarbetar med på SOS International har vi huvudsakligen Dalarna som upptagningsområde för tungbärgning. Vi utför bärgningar, starthjälp, låsöppning, transporter – ja, allt som förekommer i branschen. Vi har kontor i Borlänge, Falun och Mora, men vi servar självklart hela Dalarna. Hos oss får du alltid professionell hjälp oavsett vilket fordon du har, allt från permobiler till de största fordonen. Några av de tunga fordom vi bärgar är: lastbilar, skogsmaskiner, grävmaskiner och  entreprenadmaskiner.

När du behöver frakta ett fordon eller tunga maskiner från en plats till en annan assisterar vi dig med hjälp utav våra tunglastare. Behövs det lättares service, såsom att byta däck eller starthjälp, hjälper vi till med detta. Vår huvuduppgift är inte att vara mekaniker, så det är vanligast är att vi bogserar din lastbil/traktor till närmaste riskfria zon.

Bärgningstjänst Dalarna har jouröppet dygnet runt, året runt och är kontaktbara på telefon när som helst. Har du några funderingar om våra tjänster, försäkringar eller om du har problem med ditt fordon kan du ringa eller maila.